FREELANCER HOSTING

Përshkrimi i Ofertës

Jeni i vetëpunësuar dhe punoni nga shtëpia? iRegister ju ndihmon të prezantoni veten online. Me paketën Freelance hosting ju merrni adresën dhe hapësirën tuaj në rrjetin e Internit. Kjo paketë hostimi është përgatitur për të gjithë ata që punonjë në profesionet e lira dhe që natyrisht kërkojnë shërbim cilësor me kosto të lirë. Për të përfituar paketën klienti duhet të paraqesë NIPT-in/Numrin e Biznesit/Numrin Fiskal.

Kjo paketë është e limituar vetëm për bizneset e rregjistruara si person fizik ose biznes individual në SHQIPËRI DHE KOSOVË.

Vizito Dyqanin Tonë

Çfarë Përfshin?

  • 1 Domain .AL falas
  • 10 GB Hapësirë Web-i
  • 1 Llogari Email-i
  • 1 Bazë të Dhënash MYSQL
  • Çertifikatë SSL falas
  • Trafik i palimituar
  • Hostim në 10 Server Gbps
  • Vendodhja: Shqipëri