ONLINE SHOP HOSTING

Përshkrimi i Ofertës

Kufizimet që imponoi Covid-19 shumë prej bizneseve i gjeti të papërgatitura për t’u ofruar klientëve produkte dhe shërbime online. Ngritja e dyqanit online me platforma e-commece të gatshme: WordPress (+wooComerce), Magento, Prestashop etj.. është më pak sfiduese se sa gjetja e vendit të hostimit me kosto të pranueshme, sidomos kur trafiku shtohet edhe për shkak të qëndrimit në shtëpi të shumë njerëzve. iRegister, sjell zgjidhjen për të gjitha dyqanet online me paketën fantastike ONLINE SHOP HOSTING.

Kjo paketë është e limituar vetëm për bizneset e rregjistruara në SHQIPËRI DHE KOSOVË.

Vizito Dyqanin Tonë

Çfarë Përfshin?

  • VPS i Personalizuar
  • 100 GB HDD
  • 8 GB RAM
  • 4 vCPU
  • Panel Menaxhimi
  • MYSQL Database e hostuar veçmas
  • 1 Domain .AL Falas
  • Transferim Falas nga Hosti Aktual
  • Trafik i Palimituar