STARTUP HOSTING

Përshkrimi i Ofertës

Në këtë periudhë të vështirë për të gjithë, për shak të përhapjes së COVID-19, iRegister sjell një paketë të re të shërbimit Shared Hosting. Paketa është specifike për të gjitha bizneset e reja të cilat edhe vështirësitë i kanë më të mëdha. StartUP Hosting është një paketë shërbimi për hostim e webiste dhe email-ve për të gjitha kompanitë që kanë JO MË SHUMË SE 2 VJET të rregjistruara. Për të përfituar paketën klienti duhet të paraqesë NIPT-in/Numrin e Biznesit/Numrin Fiskal.

Kjo paketë është e limituar vetëm për bizneset e rregjistruara në SHQIPËRI DHE KOSOVË.

Vizito Dyqanin Tonë

Çfarë Përfshihet

  • 1 Domain .AL
  • 20 GB Hapësirë Web-i
  • 5 Llogari Email-i
  • 1 Bazë të Dhënash MYSQL
  • Çertifikatë SSL falas
  • Trafik i palimituar
  • Hostim në 10 Server Gbps